Психотерапия

Моята мисия като интегративен психотерапевт под супервизия е да помогна за заздравяването на психичния свят на човека, който желае да работи със себе си.

Използвам набор от методики и знания от няколко парадигми.

Вярвам, че професионалистът е необходимо да има редица похвати, които да му служат, съобразно индивидуалността на всяко човешко същество, за това реших да се обучавам в школата по “Интегративна психотерапия и психосоматика”. Основното, което ме ръководи в професионалната ми практика е човечността, любовта и приемането на другия, като път за свързване с него.

Вярвам, че не само знанията ми помагат на клиента да подреди пъзела на живота си, а и образът на терапевта, както и неговата подкрепа.
Здравият и изпълнен с щастие живот зависи от крачките, които правим към себеактуализирането.
По мое мнение е важно да интегрираме всички аспекти на личността си, дори и сенчестите ни, които не харесваме чак толкова, и старателно крием от света.
Човек може да се справи само с онова, което е овладял и знае, че съществува.
Ако има свързаност между “горният етаж” (главата), сърцето и телесността ни, ще можем да живеем по преживелищно, с още по-голям фокус в настоящето.
Мислите за миналото и непрестанния фокус в него, предизвикват депресивни състояния, а прекалената концентрация в бъдещето – тревожност.

Да изберем настоящето означава, че избираме здравето.
Заедно можем да го постигнем!

За запазване на лична консултация можете да ми се свържете с мен на телефон: 0888 333 271 или да ми пишете на: stoqnovanikoleta@gmail.com